RozekRuzaini's Photo

By: Rozek Ruzaini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Jan-2010 00:00 Email | Share | Bookmark
Hiasan Dalaman

Jumaat yang lepas rakan baik saya, Farah Adilla telah memanggil saya untuk mengambil gmbar rekaan hiasan dalaman yang beliau hasilkan.

Rekaan ini di di rumah contoh Taman Seri Austin, Johor Bahru... gmbar ini akan dijadikan sebagai portfolio di syarikat beliau bekerja. ini kali pertama saya mengambil gmbar rekaan hiasan dalaman rumah. ok ke tak ok sy hentam saja janji saya telah memenuhi sudut gmbar keperluan farah..

Kepada yang berminat untuk membuat hiasan dalam sentuhan farah, boleh tinggalkan komen di fotopages ini dan saya akan ajukan kepada beliau. farah telah bekerja dalam bidang rekaan selama 5 tahun dan pada saya rekaan beliau sangat unik dan mengagumkan..

Namun begitu, tawaran pakej perkahwinan RozekRuzaini's Photo masih lagi dibuka untuk tempahan hingga penghujung Januari 2010 ini. Sila email ke rozekruzaini@gmail.com untuk mendapatkan harga terbaik.

p/s : ini bukan projek bersama syarikat SP Setia Berhad. Ada lagi yang akan muncul dalam fotopages saya. . tunggu ya.

enjoy the photos

RozekRuzaini
012 9180401
JB

Ruang Tamu


Ruang Dapur


Bilik Tingkat Bawah


Ruang Tangga


Bilik tidur Utama


Ruang Tamu tingkat Atas


Bilik tidur Kedua
Tempahan bagi 2010 telah dibuka dan potongan 10% untuk kesemua pakej yang disediakan. Hubungi RozekRuzaini's Photo di 012 9180401 atau email ke rozekruzaini@gmail.com untuk keterangan lanjut.
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net