Automate your Marketing
with Womplify




 
RozekRuzaini's Photo

By: Rozek Ruzaini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Feb-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tempat baru

Telah sekian lama sy bertapak di sini... hampir 5 tahun. sudah tiba masanya saya beralih ke tempat baru..

terima kasih kepada fotopages.com kerana di sinilah sy mencari makan dulu.. banyak kenangan di sini...

kadang kadang kita perlu berhijrah kan... supaya penhijrahan ini memberikan sesuatu yang lebih manfaat dan menarik..

sy beralih ke dot com sy sendiri

http://www.rozekruzaini.com

sy akan update dari semasa ke semasa fotoblog baru saya itu.. supaya lebih lengkap dan bermanfaat utk semua.

rumah baru, biasa la serba kurang..

terima kasih kerana berkunjung ke sini...

beralih lah ke
http://www.rozekruzaini.com

terima kasih.
sedih pulak nk tinggalkan fotopages ni... huhu.


Monday, 18-Jan-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hiasan Dalaman

Jumaat yang lepas rakan baik saya, Farah Adilla telah memanggil saya untuk mengambil gmbar rekaan hiasan dalaman yang beliau hasilkan.

Rekaan ini di di rumah contoh Taman Seri Austin, Johor Bahru... gmbar ini akan dijadikan sebagai portfolio di syarikat beliau bekerja. ini kali pertama saya mengambil gmbar rekaan hiasan dalaman rumah. ok ke tak ok sy hentam saja janji saya telah memenuhi sudut gmbar keperluan farah..

Kepada yang berminat untuk membuat hiasan dalam sentuhan farah, boleh tinggalkan komen di fotopages ini dan saya akan ajukan kepada beliau. farah telah bekerja dalam bidang rekaan selama 5 tahun dan pada saya rekaan beliau sangat unik dan mengagumkan..

Namun begitu, tawaran pakej perkahwinan RozekRuzaini's Photo masih lagi dibuka untuk tempahan hingga penghujung Januari 2010 ini. Sila email ke rozekruzaini@gmail.com untuk mendapatkan harga terbaik.

p/s : ini bukan projek bersama syarikat SP Setia Berhad. Ada lagi yang akan muncul dalam fotopages saya. . tunggu ya.

enjoy the photos

RozekRuzaini
012 9180401
JB

Ruang Tamu


Ruang Dapur


Bilik Tingkat Bawah


Ruang Tangga


Bilik tidur Utama


Ruang Tamu tingkat Atas


Bilik tidur Kedua




Tempahan bagi 2010 telah dibuka dan potongan 10% untuk kesemua pakej yang disediakan. Hubungi RozekRuzaini's Photo di 012 9180401 atau email ke rozekruzaini@gmail.com untuk keterangan lanjut.




Saturday, 16-Jan-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Farisya's Birthday

tq kepada farrah sebab mengajak saya ke majlis hari lahir Farisya ke3.
farisya sgt comel! geram sangat!!

farisya kelihatan sangat gembira di hari lahir cuma semasa nk tiup lilin farisya kelihatan panik. tak jadi tiup lilin tu. hehe..

tq farrah

ada beberapa perkara terkini yang berlaku dlm hujung minggu baru baru ini. saya dan team kecil saya diberi peluang untuk terlibat dalam acara ke3 syarikat gergasi SP Setia Berhad. terima kasih atas peluang itu. gmbarnya saya akan upload kemudian ya. kita layan gmbar hari lahir farisya dulu.. ok?

RozekRuzaini
012 9180401
JB









Wednesday, 6-Jan-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sabah... lagi

Dah lama rasanya saya tak memasukkan gmbar gmbar percutian saya untuk tatapan pengunjung fotoblog saya ini. Pada awal Disember 2009 lalu., saya sekeluarga telah ke Kota Kinabalu, Sabah. Ini merupakan kunjungan kedua saya ke KK. Masih lagi teringat ingat susah payah mendaki Gunung Kinabalu.. Kepuasan yang tak terkata. saya sangat gembira berkunjung ke KK lagi.

Sebelum berangkat ke Sabah, ayah saya ada bertanyakan tentang tempat tempat menarik di sana. Rakan ayah saya memberitahu, tempat tempat menarik di Sabah boleh dibahagikan kepada empat jenis iaitu laut, alam semulajadi, "adventure" dan budaya..

Kunjungan saya kali ini ke Sabah lebih kepada santai dan berehat makan sampai buncit. hehe. Saya paling tak tahan tgk ikan bakar di belakang Pasar Filipina. 3 mlm saya di sana, 3 mlm saya makan ikan bakar. sangat mewah, murah dan banyak pilihan. seperti yang dicadangkan oleh rakan saya Dian, gerai no 5 menjadi pilihan. Sangat hebat ikan bakarnya.. sangat kenyang. perut saya buncit selepas makan.

begitu juga sayuran yang dijual di sana. terlalu banyak.. dan juga barang hiasan wanita seperti gelang kristal, mutiara memang murah murah dan banyak pilihan..

Saya ada juga ke Kundasang, Tanjung Aru, taman haiwan Lok Kawi, dan Kolam Air Panas Poring..

Syukur sy dapat merasa ke tempat orang. saya bercadang untuk kunjungan luar negara semula tahun 2010 ini. tahun 2009 saya lebih banyak menumpukan percutian dalam negara. 2010 adalah tahun untuk saya ke luar negara. Meluaskan pemandangan saya, dan pengalaman saya Ke mana tahun ini? tunggu...



Oh ya, untuk pengetahuan semua, saya masih lagi aktif berfotografi untuk majlis perkahwinan. bagi yang tidak dapat menghubungi saya melalui telefon tangan saya, boleh menghantar email ke rozekruzaini@gmail.com atau menjadikan saya rakan anda di facebook dengan alamat email yang sama atau dengan manaip nama RozekRuzaini Ahmad Tajuddin.

Terima kasih.















RozekRuzaini
012 9180401
JB


Tempahan bagi 2010 telah dibuka dan potongan 10% untuk kesemua pakej yang disediakan. Hubungi RozekRuzaini's Photo di 012 9180401 atau email ke rozekruzaini@gmail.com untuk keterangan lanjut.




Monday, 4-Jan-2010 00:03 Email | Share | | Bookmark
Kids' Photgraphy : Puteri Zara

Seronok dapat shoot zara dgn mama dan papanya..
tq kak Zetty..

Lokasi : taman tasik taiping











RozekRuzaini
012 9180401
JB



Tempahan bagi 2010 telah dibuka dan potongan 10% untuk kesemua pakej yang disediakan. Hubungi RozekRuzaini's Photo di 012 9180401 atau email ke rozekruzaini@gmail.com untuk keterangan lanjut.




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net